Ha elutazol, el vagy utazva

Mindjárt jövünk

2018\03\04 VigoczkiM 1 komment

Közép-ázsiai útikalauz mazochistáknak - szenvedéspornó a kazah sztyeppén

Egy beszámoló, melyben az olvasó megtudja, mi a legfőbb hiba, mit ember elkövethet a sztyeppén. Amit szinte sikerül überelni is az iszlám egyik legszentebb helyén. Végül, hogy a fagyos hegyekben a megpróbáltatásokat hogyan lehet már nyugodt beletőrédessel elviselni. És arra is fény derül, hogyan lehet ezt később életünk egyik legjobb utazásaként felfogni.

_mg_0680.JPG

Tovább olvasom

Szocsi - Utazás a szürrealitásba

Meghívtak minket a Világifjúsági és diáktalálkozóra Oroszországba, aminek a fő helyszíne Szocsiban a 2014-es téli olimpai területén volt. Mivel szeretjük az új élményeket, keressük az új szituációkat ezért naná, hogy négyen igent mondtunk.

A szervezők a meghívóban úgy invitáltak, hogy ismerjük meg az igazi Oroszországot Moszkvában és Szocsiban. Ez egy üdülőváros és körülbelül annyira hasonlít az igazi Oroszországhoz mint Siófok Magyarországhoz.103920215.jpg

Szocsi (Adler) tengerpart és az olimpiai stadion

Tovább olvasom
2017\10\30 SzilPeti 1 komment

Oroszország anyácska meghívásának nem mondhatsz nemet

Utazz úgy ahogy egy eminens úttörő elképzeli!

Meghívtak minket a Világifjúsági és diáktalálkozóra Oroszországba, Jakatyerinburgba és Szocsiba. Mivel szeretjük az új élményeket, keressük az új szituációkat ezért naná, hogy négyen igent mondtunk. Sejtettük, hogy ez nem teljesen olyan utazás lesz amikhez mi "hozzászoktunk" de reméltük, hogy pozitívan tudnak meglepni minket a szervezők.

A meglepetés esélyét nem akartuk csökkenteni, ezért a programok listáját, a fesztivál céljainak elolvasását bizonytalan időre elhalasztottuk. 

Titkon, magunknak se bevallva ilyen üdvözlésben reménykedtünk: 22450151_1900800503280077_8131898717428837869_n.jpg

Tovább olvasom
2017\10\02 VigoczkiM 1 komment

Közép-ázsiai útikalauz mazochistáknak - avagy így tuti nem fogsz utazni

dsc_0293.JPGA Google a "Mi kell a tökéletes nyaraláshoz?" keresésre egy rakás tippet és ötletet ad nekünk, de ugyan ki keresne rá arra, hogy hogyan lehet a legkevesebb kényelemmel utazni? Meg egyáltalán miért utazna valaki pont így a Magyarországról világvégének tűnő Kazahsztánba és Kirgizisztánba? Nem lenne jobb inkább a spanyol tengerparton, egy légkondis hotelban punnyadni? Megannyi kérdés, de a rekordhosszúságú cikkben mindenre megadom a választ.

Tovább olvasom