Working holiday vízummal Új-Zélandra: a kezdetek

2013 áprilisában lehetett elősször Magyarországról egy éves working holiday vízumot igényelni Új-Zélandra. Ekkor még csak egy kósza gondolat volt, hogy milyen jó lenne egy évet kint csavarogni, úgy, hogy még pénzt is keresünk. Százan kaphattak Magyarországról vízumot, s mivel a száz hely pár nap alatt elfogyott, így gyorsan lemondtunk az utazásról.

A gondolat azonban folyamatosan ott motoszkált a fejünkben, s ahogy egyre több élménybeszámolót, útleírást olvastunk, elhatároztuk, hogy legközelebb a számítógép előtt ülve várjuk a regisztrációs felület megnyílását.

2014 áprilisában Magyarországról ismét százan kaphattak egy éves working holiday vízumot Új-Zélandra. A száz hely fél órán belül betelt, de szerencsére  mi (Bence, Máté, Peti) időben regisztráltunk és megkaptuk a vízumunkat!

Azóta egyetemre jártunk, dolgoztunk, pénzt gyűjtöttünk s legfőképp számoltuk vissza a napokat az indulásig. Jó pár adminisztrációs dolgot kellett elintéznünk, s utána már csak a búcsúbulik sora volt hátra. Milyen sokan koccintottak arra, hogy elmegyünk :)

Már csak a csomagolás van hátra, mert 2015. február 5-én reggel nyolc órakor indul a repülőnk Aucklandbe!